ΑΚΥΡΩΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Χωρίς περιορισμό των διατάξεων περί Υπαναχωρήσεως του άρθρου 9, η ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «Άδειασμα Καλαθιού» .

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε στο 27420-28580 και ένας εκπρόσωπός μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας. Μετά την παραλαβή του προϊόντος, αν επιθυμείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας ή μέρος αυτής και να κάνετε εκ νέου μια παραγγελία ή να ζητήσετε τα χρήματα σας πίσω, θα πρέπει να μας ενημερώσετε στο info@kalo.gr ή στο τηλ: 2742028580 εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας και να επιστρέψετε το προϊόν το αργότερο εντός 14 ημερολογιακών ημερών για Ελλάδα από την ενημέρωση για την άσκηση της υπαναχώρησης.

Οφείλουμε να επιστρέψουμε τα χρήματα σας εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει η επιστροφη των χρηματων σας εάν δεν εχουμε λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους.
Στα χρήματα που θα σας επιστραφούν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από εσάς.  Εσείς επιβαρύνεστε αποκλειστικά με τα έξοδα επιστροφής.

Συσκευάστε το προϊόν με την συσκευασία που σας είχε σταλεί, προς αποφυγή φθοράς κατά τη μεταφορά του.
Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν στην αρχική κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκαν και εσείς να εξασφαλίσετε ότι τα προϊόντα δεν έχουν αλλοιωθεί, τροποποιηθεί ή χρησιμοποιηθεί και
φέρουν μαζί τους όλα τα έγγραφα, και όλα τα αξεσουάρ και πρόσθετες παροχές – ωφελήματα, που συνόδευαν την πώλησή τούτα οποία συνόδευαν τα προϊόντα.

Στέλνετε το πακέτο σας στην διεύθυνση του Ε-shop μας
Kalos Beauty Center.
Διεύθυνση αποστολής: ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 30- ΚΙΑΤΟ-20200
Τηλ.2742028580
Θα επιβαρυνθείτε με το κόστος επιστροφής των αγαθών. Το κόστος εξαρτάται από τον τιμοκατάλογο της εκάστοτε εταιρείας ταχυμεταφορών που θα επιλέξετε.

Υπάρχουν προϊόντα για τα οποία δεν μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης για λόγους υγιεινής ή ασφαλείας;
Παρακάτω η λίστα με τα προϊόντα που δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές
Eyeliners, Mascara
LipGloss
Μάσκαρα φρυδιών
Βερνίκια (και Βάσεις Βερνίκια, TopCoats Νυχιών, Θεραπείες Νυχίων )
Τριχολαβίδες
Λίμες χειρός
Νυχοκόπτες
Ψαλιδάκια Νυχιών
Ράσπες
Ψαλίδια Κουρέματος
Μολύβια Ματιών
Μολύβια Χειλιών
Μολύβια φρυδιών
Προϊόντα Βαφής Ρίζας
Αποσμητικά
Σετ / Εργαλεία Ξυρίσματος – αποτριχωτικές μηχανές
Προϊόντα στοματικής υγιεινής

Επιστροφές χρημάτων γίνονται αφού το πακέτο σας φτάσει σε εμάς και γίνει έλεγχος στην κατάσταση των προϊόντων οπού τα χρήματα σας επιστρέφονται με τον τρόπο που έγινε η πληρωμή έκτος της αντικαταβολής που επιστρέφουμε τα χρήματα σας σε τραπεζικό λογαριασμό που μας υποδεικνύεται.