Οι παραγγελίες σας μπορούν να αποσταλούν οπουδήποτε εντός της ελληνικής και Κύπριακης επικράτειας .

Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται με τα ΕΛΤΑ courier.
Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για αγορές πάνω από 50€ ενώ για αγορές κάτω των 50€ είναι 2.5€

Εάν επιθυμείτε αποστολή με αντικαταβολή, επιβαρύνεστε επιπλέον κόστος 1.5€ και ο χρόνος αναμονής της παραγγελίας σας στο αντίστοιχο πρακτορείο courier,

είναι 7 ημερολογιακές μέρες.

O χρόνος αναμονής της παραγγελίας στο πρακτορείο courier για περιπτωσεις εξοφλημένων παραγγελιων ειναι 14 ημερολογιακές μέρες

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών σας κατά προσέγγιση είναι
• Αττική και χερσαίοι προορισμοί – Παράδοση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών
• Νησιωτικοί προορισμοί – Παράδοση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών
• Δυσπρόσιτες Περιοχές – Παράδοση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών
• Ειδικά για τις αποστολές προς την Κύπρο, ο χρόνος παράδοσης είναι 5-7 εργάσιμες ημέρες και τα έξοδα αποστολής ορίζονται σε 17€ για τα πρώτα 2 κιλά και 2€ για καθε κιλό παραπάνω.

*Λόγω έκτακτων συνθηκών οι χρόνοι παράδοσης ενδέχεται να αυξηθούν (5-15 εργάσιμες ημέρες)
. Το Kalos Beauty Center θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 1-2 εργάσιμων (Δευτέρα έως Παρασκευή) ημερών. Για τα προϊόντα που η διαθεσιμότητά τους είναι «Κατόπιν Παραγγελίας» και με την προϋπόθεση ότι αυτά μπορούν να παραγγελθούν από τους προμηθευτές του Kalos Beauty Center , ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 5-10 εργάσιμες (Δευτέρα έως Παρασκευή) ημέρες.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Οι παραγγελίες που παραλαμβάνονται σε ημέρες αργίας, αρχίζουν να επεξεργάζονται την αμέσως επόμενη εργάσιμη, από όπου και αρχίζει να καταμετράτε ο προβλεπόμενος χρόνος παράδοσης. Οι παραπάνω αναφερόμενοι χρόνοι παράδοσης ενδέχεται να τροποποιούνται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας ή απρόβλεπτων συνθηκών (π.χ πανελλαδική απεργία εργαζομένων στις μεταφορές κοκ).